wist je trouwens dat Mark kind ambassadeur is van Spieren voor Spieren?

Het gaat goed!

Zo gaat het als het goed gaat ..... je laat een hele tijd niets van je horen. Onder het mom: "Geen bericht is goed bericht!".

Na de revalidatie van vorig jaar is alles gewoon goed gegaan. Mark heeft heel veel geleerd en past al het geleerde nu in de praktijk toe. Hij leeft en leert en geniet! Afgelopen herfst is hij met een groep 'lotgenoten' (zo'n 30 tieners met spierziekten) op vakantie geweest naar Mallorca. Wat een belevenis was dat. Hij heeft er van genoten en er zijn mooie vriendschappen ontstaan. Toen hij terug was en wij vroegen of er nog meer kinderen mee waren die ook GBS hadden, wist hij dat niet. Het was tijdens de vakantie gewoon geen onderwerp. Het waren 30 tieners op vakantie, PUNT! Alles was geregeld en georganiseerd door Peter Pan Vakantieclub. Op de site staan ook enkele foto's en korte verhalen. De vrijwilligers die mee waren, waren allemaal werkzaam bij Transavia. Zo was Mark zijn persoonlijke begeleider piloot (hoe cool is dat?).

De ziekte is er, maar hij raakt steeds meer op de achtergrond. Het hindert Mark steeds minder in zijn dagelijkse werkzaamheden. Gelukkig! We hebben goede hoop dat er een dag komt dat we er alleen aan terugdenken als we het fotoboek openslaan.