wist je trouwens dat Mark kind ambassadeur is van Spieren voor Spieren?

op weg naar de Spierathlon

Op zaterdag 13 juni organiseert Spieren voor Spieren een bijzonder evenement: de Spierathlon. Een uniek evenement, waar iedereen aan deel kan nemen. We sporten deze dag voor én met kinderen met een spierziekte. Met elkaar zetten we onze gezonde spieren in voor zieke kinderen. 

Het wordt het grootste ouder-kind sportevenement van Nederland. Het unieke is dat zowel kinderen met een spierziekte, als kinderen zonder beperking deze dag gaan sporten.

Samen leggen ze een achtste triatlon af. Dat betekent dat ze 500 meter gaan zwemmen, 20 kilometer gaan fietsen en 5 kilometer gaan lopen. Elk team bestaat uit een, twee of drie deelnemers en een kind. Belangrijkste is dat kind en volwassene(n) als team alle afstanden en onderdelen samen afleggen.

Mark zal op deze dag ook meedoen. Samen met een bedrijventeam gaat hij de Spierathlon volbrengen! Zo zeker? Ja, want Mark zijn motto: OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Mark doet wat hij kan, u ook? U kunt Mark sponsoren door uw donatie door te geven via Mark zijn sponsorpagina, maar uw contante betaling komt uiteraard ook goed terecht.